zonwering

Voor iedere gevel en elk raam is er een passende oplossing. Zonwering beschermt optimaal tegen de directe inval van de zon en hitte en zorgt bovendien voor verkoeling in- en om uw woning. Een extra bijkomend voordeel is dat zonwering verkleuring van de gordijnen, planten, meubilair of vloerbedekking voorkomt.

SOORTEN ZONWERING

Er is keuze uit verschillende soorten buitenzonwering, uiteraard altijd precies op maat gemaakt, speciaal voor u. Denk hierbij aan:

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn geschikt voor voor- en achtertuinen en bijvoorbeeld balkons. Dit soort zonwering is voorzien van stevige en wind-vaste uitval armen. Daarbij kan een uitvalscherm tot laag uitgerold worden, zodat ook de lage avondzon niet naar binnen schijnt. Een uitvalscherm hangt verticaal langs het raam en is daarom niet geschikt om eronder te zitten. Wil je wel onder het scherm kunnen plaatsnemen, kies dan voor een knikarmscherm.

Markiezen

Een markies heeft een klassieke en luxe uitstraling en leveren wij in verschillende designs, passend bij het pand en de omgeving. Markiezen worden gemaakt met houten of aluminium frames met een keuze voor elektrische- of handmatige bediening.

Knikarmschermen

Een knikarmscherm is een verlening van de woning en fungeert ook als terras overkapping. Het scherm heeft zijn naam te danken aan de knik die de arm maakt bij het op- en uitvouwen van het zonnescherm. Ze hebben een rol aan de bovenzijde met een doek eromheen gewikkeld, met daaroverheen een cassette die de stof beschermt tegen vuil en water.

Rolluiken

Rolluiken hebben voornamelijk een zonwerende functie. Doordat de lamellen volledig afsluiten laten ze absoluut geen licht door en zijn ze volledig verduisterend. Rolluiken bieden nog veel meer voordelen.  Ze bieden bijvoorbeeld bescherming tegen inbraak, omdat ramen en deuren volledig afgesloten worden. Daarnaast hebben ze ook een isolerende functie in de winter.

Screens

Screens weren niet alleen licht en warmte, maar ook insecten die naar binnen komen. Een ander voordeel is ook dat screens weinig ruimte innemen en worden wind en stormvast gemonteerd.

Contact over zonwering en de mogelijkheden?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Laat gerust een bericht achter via ons contactformulier. Wij zorgen dan dat wij snel contact met u opnemen. Wil je snel en persoonlijk contact, dan zijn wij bereikbaar op  06 51281232 .

zonwering
Markiezen
shutters
zonneschermen