Berto van Nee

Over BO Wonen

Wie is Berto?

Berto van Nee heeft ruim 25 jaar ervaring in de woninginrichting en is altijd op zoek naar naar de mooiste oplossingen als het gaat om de inrichting van uw woning. Berto helpt u als het gaat om het maken van een keuze, komt persoonlijk bij u inmeten, zorgt dat een vloer strak gelegd wordt en raamdecoratie perfect hangt! Bovendien zorgt hij altijd dat uw woning er na zijn vertrek netjes en schoon uitziet en schroomt niet om de stofzuiger te pakken.

What’s in the name?

Een vraag die veel gesteld wordt is hoe ik aan de naam BO Wonen ben gekomen. Spreek het voor de grap eens voor jezelf uit! Dat klinkt toch als mooi in het Frans? En dat is nou precies de bedoeling, een mooi interieur voor mooie mensen, want dat is wat mij betreft iedereen, dus schroom niet om contact met mij op te nemen.

Jouw interieur stijl

Wat ik belangrijk vind is dat iedereen heerlijk thuis kan komen in een omgeving die past. Daar word ik gelukkig van en geef u altijd een eerlijk advies.

Eerlijkheid – Goede prijs/kwaliteit verhouding – Afspraken nakomen – Vakbekwame mensen – Garantie – Passie – Snelle levering – Korte lijnen – Schoon – Met oog voor detail