Rolluiken

Rolluiken

Een multifunctionele manier van uw woning beveiligen, verduisteren en isoleren. Daarbij zijn rolluiken ook nog eens in verschillende kleuren verkrijgbaar en worden ze voor u op maat gemaakt. Uiteraard komen wij opmeten en ook plaatsen, omdat wij u graag van het begin tot het einde van uw keuze van goed advies willen voorzien, zodat u de juiste keuze maakt. Wij zetten alle voordelen van het aanbrengen van rolluiken voor u in een handig lijstje.

Verduisterend

U kunt heerlijk uitslapen omdat de rolluiken het zonlicht buiten houden. Er zitten kleine kiertjes tussen de lamellen, zodat er wel voldoende ventilatie is om ook nog fris wakker te worden.

Inbraakwerend

Het is niet voor niets dat de meeste winkels rolluiken voor de etalages hebben. Ook inbrekers van woningen denken wel twee keer na voordat ze een woning binnen willen dringen waar rolluiken hangen. Naast alle andere voordelen een fijn extra voordeel denken wij.

Isolerend

De warme lucht in de zomer krijgt minder kans om het huis binnen te dringen. Dit geldt uiteraard ook voor de koude lucht in de winter. Zo bespaar je aanzienlijk op je energierekening.

Geluidswerend

Woon je in de buurt van Schiphol, aan een drukke straat of slaap je gewoonweg licht? Dan heb je geen last meer van binnenkomend geluid na de plaatsing van een rolluik. Rolluiken zijn gemaakt van dikke lamellen die het geluid van buiten prima dempen.

Informatie over rolluiken

Wij adviseren u met veel plezier over de plaatsing en de keuze voor een rolluik. Wij zijn op werkdagen bereikbaar via 06 51281232 of gebruik ons contactformulier als u een schrijver bent. Wij nemen altijd zo snel als mogelijk contact met u op.