vloeren

Vloeren voor iedere ruimte

Iedere ruimte wordt anders gebruikt en ieder gezin of onderneming heeft andere eisen op het gebied van vloeren. Bij Bo Wonen zetten we al uw voorwaarden op een rijtje en komen vervolgens met de meest ideale oplossing voor u. Ook over kleuren denken wij samen na, kiest u voor een warme natuurlijke kleur in laminaat of PVC of kiest u voor een strakke vloer van vinyl of tapijt in de kleur die precies bij u past. En de vloer leggen? Ook daarmee helpen wij u, en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Uw vloer in uw stijl en budget

Voor welke vloer u kiest, is afhankelijk van smaak en stijl, maar ook van bijvoorbeeld type ondergrond of het gebruik van de ruimte waarvoor u een vloer zoekt. In een slaapkamer leg je nu eenmaal iets anders op de grond dan in de keuken. In onze ruime collectie hebben wij vloeren voor elke ruimte èn elke portemonnee.

PVC vloeren

PVC vloeren zijn houtvrije parketvloeren. Het is een kunststof vloer gemaakt van verschillende lagen PVC. PVC vloeren zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor laminaat, parket of natuursteen. Het is een zeer geschikt voor ruimten waar duurzaamheid en slijtvastheid van de vloer hoog moet zijn. PVC vloeren zijn bijvoorbeeld ook geluiddempend en verminderd omgeving- en contactgeluiden. Ideaal voor in appartementen of bovenwoningen en als u vloerverwarming onderdeel wilt laten zijn van uw verwarming in huis.

Tapijt en vloerbedekking

Heerlijk met je blote voeten op een tapijt, lekker warm en precies in de kleur of het design wat past bij de rest van het interieur. In onze showroom hebben wij honderden stalen liggen waaruit een keuze gemaakt kan worden.

Vinyl

Een vinyl vloer is er in honderden kleuren en designs en bestaat uit meerdere lagen kunststof en wordt direct op de ondervloer gelijmd. Vinyl vloeren zijn er in bijvoorbeeld een houtstructuur, maar ook in een beton-look staat het prachtig. Daarbij is vinyl gemakkelijk te leggen, is onderhoudsvrij en niet onbelangrijk, prima betaalbaar.

Laminaat

Inmiddels is laminaat één van de populairste vloeren en bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Laminaat is ook in onderhoud uiterst vriendelijk. Een laminaatvloer heeft een harde kunststof bovenlaag met een geprint hout design, daaronder zit een houtvezelplaat en een kunststof laag. Naast een hout-look is laminaat ook in onder andere een natuursteen-, betontegels- of marmerlook verkrijgbaar.

Trap stofferen

Ook voor het (opnieuw) stofferen van een trap is er keuze genoeg met de vloerbedekkingen die wij in onze collectie hebben. Het bekleden van een trap is over het algemeen een echte metamorfose.

Advies over vloeren en de mogelijkheden?

Wij weten dat er veel verschillende vloeren zijn en begrijpen dat een keuze maken een uitdaging kan zijn. Daarom komen wij graag bij u langs en nemen stalen mee, dan kijken we samen welke vloer het beste bij u past. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Laat gerust een bericht achter via ons contactformulier. Wij zorgen dan dat wij snel contact met u opnemen. Wil je snel en persoonlijk contact, dan zijn wij bereikbaar op  06 51281232 .