Tuinkussens op maat

Kussens op maat

Is uw tuinmeubilair of lounge sets toe aan een nieuwe uitstraling? Of wilt u een kussen passend maken voor een bepaalde stoel? Kussens op maat laten maken is voor ons geen enkel probleem! Wij maken alle soorten kussens, helemaal naar uw wens. Qua materialen hebben wij een ruime keuze in kleuren en materialen, één en ander is afhankelijk van het gebruik. Wij maken kussens voor onder andere:

  • Tuinmeubels
  • Loungesets
  • Restaurants
  • Horeca terras meubilair
  • Etcetera

Vakwerk en handwerk

Het maken van kussens op maat is handwerk en vakwerk. Alle kussens  hebben afwijkende maten, zoals ronde hoeken en schuine vormen. Alle kussens worden naar uw persoonlijke wensen gemaakt, in de dikte, de hoogte en de breedte die voor u comfortabel is en altijd perfect past.

Kussens op maat laten maken

Wij deinzen niet terug voor bijzondere afmetingen. Voor gekke hoekjes, of meerdere uitsparingen. Wij maken met alle plezier uw nieuwe kussens in de vormen en kleuren die u wenst. Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Bent u niet zo’n schrijver en heeft u liever persoonlijk contact, dan kunt u op werkdagen bellen naar 06 51281232. Zijn we net bezig met een mooi interieur project, dan bellen wij zo snel als maar mogelijk is terug.