Horren

Horren voor ramen en deuren

Door horren voor ramen of deuren te plaatsen, kunt u ook op warme dagen uw ramen en deuren open zetten zonder dat er beestjes naar binnen vliegen.

Soorten horren

Alle soorten ramen en deuren kunnen wij voorzien van op maat gemaakte horren. Zoals bijvoorbeeld een dakraam maar ook kiep-/kantelramen en alle soorten deuren. Voor zowel een schuifpui als een dubbele deur zijn er diverse oplossingen om insecten buiten te houden. Vervolgens kunt u ook nog kiezen voor een vaste of een tijdelijk hor, de laatste plaatst u dan alleen in het voorjaar en de zomer.

Een hor met uitstraling

Daarnaast is er een breed aanbod qua soorten en uiterlijk van de hor. Denk hierbij aan:

  • Rolhor
  • Voorzethor
  • Inzethor
  • Rolhordeur
  • Plisséhordeur

Een hor moet natuurlijk niet alleen goed functioneren en aansluiten, maar ook bij de rest van uw interieur passen. Horren zijn ook verkrijgbaar in verschillende gaaskleuren, zodat een hor niet alleen functioneel is, maar ook mooi past.

 

Meer weten over de mogelijkheden

Wij begrijpen dat de mogelijkheden voor horren best divers zijn. BO Wonen kijkt graag, samen met u, wat de beste oplossing is voor uw raam of deur. Samen kijken wij dan ook naar de kleuren zodat het passend is bij de rest van uw interieur. Daarbij komen wij bij u inmeten en monteren, zodat alles netjes past. Laat gerust een bericht achter via ons contactformulier. Wij zorgen dan dat wij snel contact opnemen. Wilt u liever snel en persoonlijk contact, dan zijn wij bereikbaar op  06 51281232.